Sluit venster

Winkelmand

Cart

Sluit venster

Booking

Sluit venster
Dinsdag - Vrijdag

Open (lunch en diner)

Zaterdagavond

Open (diner)

Zaterdagmidag, zondag, maandag

Gesloten

Winkelmand 0.00 0

 

MENU DECAN

Grijze garnaal | bloemkool | bieslook | citroen

Gekonfijte skrei | Imperial Heritage kaviaar | pompoen | courgette | dijonnaise

Tagliata van rund | aardpeer | walnoot | rucola

Filet van Parelhoen en krokante bil | duxelle champignon | pastinaak | shiitake

Cheesecake | kokos | agrumes | sorbet bloedsinaasappel

Menu decan€ 69

Extra tussengerecht€23

Aangepaste wijnen€ 29

Proefarrangement€ 19

Kaasbord ipv dessert€ 8

Kaasbord als extra gerecht € 14

 
 

A LA CARTE 

Voorgerechten

Gegratineerde oesters (6 stuks) – duxelle champignon – saus fine champagne

Oester natuur (6 stuks) – Geay spéciales nr. 3 – natuur of sjalotvinaigrette

Gebakken langoustine –  Imperial Heritage kaviaar (10 gr) – bloemkool – beurre noisette

Kalfszwezerik – knolselder – cevenne ui – parijse champignon

Carpaccio coquilles – zwarte truffel – zure room – dashi vinaigrette

Tagliata van rund – aardpeer – walnoot – rucola

Hoofdgerechten

Grietbot – venkel – aardappel – graanmosterd

Kalfskroon – knolselder – kasteelaardappel – bloemkool

Kalfsniertjes – prei – akkerzwam – graanmosterd

Hoevekip (per 2p) – krokante bil – zwarte truffel – wortel – witloof 

Entrecote ‘Txogitxu’ – béarnaise – kropsalade – verse frietjes 

Risotto van carnaroli rijst – groene kruiden – oude kaas – kruidensla

 

LUNCH

Driegangen lunchformule€ 45

Extra tussengerecht€ 14

Wijnarrangement lunch€ 18

 
Onze locatie

Prins Boudewijnlaan 20,
2600 Antwerpen
 Tel: +32 473 89 76 78 Email: info@restaurantdecan.be

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. vrijdag (lunch en diner)
Zaterdagavond (diner)
Gesloten op zondag, maandag en zaterdagmiddag
Ontdek onze jobs!

Socials
Nieuwsbrief
.

© Restaurant Decan

X