Sluit venster

Winkelmand

Cart

Sluit venster

Booking

Sluit venster
Woensdag - Vrijdag
Open
Zaterdagavond
Open
Zondag
Open
Maandag, Dinsdag
Gesloten
Reserveer hier  
Tel: +32 473 89 76 78
Email: info@restaurantdecan.be
 
Winkelmand 0.00 0

 

MENU DECAN

Makreel | kervel | brioche | zure room

Gebakken coquilles | butternut | cashewnoten | dashi vinaigrette

Ravioli van fazant | herfsttruffel | champignon | saus fine champagne

Filet van hertenkalf | schorseneren | witloof | veenbessen

Peer | kardemon | mascarpone

Menu decan€ 69

Extra tussengerecht€23

Aangepaste wijnen€ 27

Proefarrangement€ 18

Kaasbord ipv dessert€ 8

Kaasbord als extra gerecht € 14

 
 

A LA CARTE 

Voorgerechten

Tartaar van langoustine – kervel – zure room – brioche

6 oesters – Geay spéciales nr. 3 – natuur of sjalotvinaigrette 

Gebakken coquilles – herfsttruffel – butternut – dashi vinaigrette 

Gebakken langoustine – Imperial Heritage kaviaar (10 gr) – bloemkool – beurre noisette 

Kalfszwezerik – knolselder – cevenne ui – Parijse champignon

Ravioli geitenkaas – butternut – tijm 

Hoofdgerechten

Tarbot – eringhi – venkel – beurre blanc met graanmosterd 

Kalfsniertjes – prei – akkerzwam – graantjesmosterd 

Filet van hertenkalf – schorseneren – witloof – veenbessen 

Hazenrug – veenbessen – witloof – knolselder – kroketten  (2p) 

Entrecote ‘Txogitxu’ – béarnaise – kropsalade – verse frietjes   

Risotto van carnaroli rijst – groene kruiden – oude kaas – kruidensla 

 

LUNCH

Driegangen lunchformule€ 42

Extra tussengerecht€ 14

Wijnarrangement lunch€ 17

 
Onze locatie

Sint-Lambertusstraat 9,
B-2260 Westerlo
 Tel: +32 473 89 76 78 Email: info@restaurantdecan.be

Openingsuren

Woe – vrij: open
Zaterdagavond: open
Zondag: open
Ma, di: gesloten
Ontdek onze jobs!

Socials
Nieuwsbrief
.

© Restaurant Decan

Created with love by Blue Pixl media

X