Sluit venster

Winkelmand

Cart

Sluit venster

Booking

Sluit venster
Dinsdag - Vrijdag

Open (lunch en diner)

Zaterdagavond

Open (diner)

Zaterdagmiddag, zondag, maandag

Gesloten

Winkelmand 0.00 0

 
Restaurant Decan

Van pianist tot kok

Als kind wilde ik bakker worden. De geur, de smaak en de ambachtelijke bereidingen spraken me aan. Maar ook muziek zit me in de genen. Na wat rijpingsjaren en een masterstudie in de muziek (piano) ben ik mijn hart gevolgd en professioneel kok geworden.

Nu, na een intense horeca-ervaring in sterrenzaken en een gerenommeerd catering bedrijf, waag ik de sprong naar een eigen zaak. En de muziek? Ook die passie is er nog steeds.

Jan Decan

Rustig, beheerst en gevat

Rustig, beheerst en gevat, zo kan u me best omschrijven. Tot wanneer ik aan mijn fornuis sta.
Als chef werk ik vanuit het pure product en zijn volle smaken en dit combineer ik met een eigentijdse invulling. De Frans-Belgische gastronomische traditie verlies ik daarbij niet uit het oog. Gerechten stel ik samen met zelf getrokken fonds, rijke sauzen en verse groenten. Alles vol van smaak.

Jan Decan

‘Ik wil echt dat mensen naar hier komen en dat ze niet alleen lekker gegeten hebben, maar vooral ook een hele avond genoten hebben. Voor mij bestaat er niets beter dan dat.’
restaurant decan.

 
Restaurant Decan, samen met echtgenote Evelien

Liefde voor wijn

Na een lange carrière in de businesswereld maakte Evelien in januari de volledige overstap naar het horecaleven, om samen met Jan, restaurant Decan te runnen.
Een liefde voor wijn had ze altijd al en door zich erin te verdiepen is die liefde alleen maar gegroeid.

Oostenrijkse wijnen weten haar altijd te verrassen en dan in het bijzonder grüner veltliner wijnen. Het intense smaakprofiel van limoen, groene peper en frisse zuren zijn mooi te combineren met verschillende gerechten.

Persartikels

De Standaard Magazine – culinair recensent Bruno Vanspauwen (september 2021)

“Bruno Vanspauwen geeft topscore aan Decan: de gerechten zijn heerlijk”

Bekroond met 4 bordjes = uitstekende-prijskwaliteitverhouding

Culinaire Ambiance – Elise Coppens (oktober 2021)

“Restaurant Decan – een culinaire harmonie. Eentje die je graag zelf komt beleven.”

Sabato (februari 2022)

“Truffel en carpaccio van coquilles, afgetopt met dashi en zure room: klassieke perfectie.”

Trends

“Intiem huis van vertrouwen.”

Onze locatie

Prins Boudewijnlaan 20,
2600 Berchem
 Tel: +32 473 89 76 78 Email: info@restaurantdecan.be

Openingsuren

Van dinsdag t.e.m. vrijdag (lunch en diner)
Zaterdagavond (diner)
Gesloten op zondag, maandag en zaterdagmiddag
Ontdek onze jobs!

Socials
Nieuwsbrief
.

© Restaurant Decan

X