Sluit venster

Winkelmand

Cart

Sluit venster

Booking

Sluit venster
Woensdag - Vrijdag
Open
Zaterdagavond
Open
Zondag
Open
Maandag, Dinsdag
Gesloten
Reserveer hier  
Tel: +32 473 89 76 78
Email: info@restaurantdecan.be
 
Winkelmand 0.00 0

 
Restaurant Decan

Van pianist tot kok

Als kind wilde ik bakker worden. De geur, de smaak en de ambachtelijke bereidingen spraken me aan. Maar ook muziek zit me in de genen. Na wat rijpingsjaren en een masterstudie in de muziek (piano) ben ik mijn hart gevolgd en professioneel kok geworden.

Nu, na een intense horeca-ervaring in sterrenzaken en een gerenommeerd catering bedrijf, waag ik de sprong naar een eigen zaak. En de muziek? Ook die passie is er nog steeds.

Jan Decan

Rustig, beheerst en gevat

Rustig, beheerst en gevat, zo kan je me best omschrijven. Tot wanneer ik aan mijn fornuis sta.
Als chef werk ik vanuit het pure product en zijn volle smaken en dit combineer ik met een eigentijdse invulling. De Frans-Belgische gastronomische traditie verlies ik daarbij niet uit het oog. Gerechten stel ik samen met zelf getrokken fonds, rijke sauzen en verse groenten. Alles vol van smaak.

Jan Decan

‘Ik wil echt dat mensen naar hier komen en dat ze niet alleen lekker gegeten hebben, maar vooral ook een hele avond genoten hebben. Voor mij bestaat er niets beter dan dat.’
restaurant decan.

Persartikels

De Standaard Magazine – culinair recensent Bruno Vanspauwen (september 2021)

“Bruno Vanspauwen geeft topscore aan Decan: de gerechten zijn heerlijk”

Bekroond met 4 bordjes = uitstekende-prijskwaliteitverhouding

Culinaire Ambiance – Elise Coppens (oktober 2021)

“Restaurant Decan – een culinaire harmonie. Eentje die je graag zelf komt beleven.”

Onze locatie

Sint-Lambertusstraat 9,
B-2260 Westerlo
 Tel: +32 473 89 76 78 Email: info@restaurantdecan.be

Openingsuren

Woe – vrij: open
Zaterdagavond: open
Zondag: open
Ma, di: gesloten
Ontdek onze jobs!

Socials
Nieuwsbrief
.

© Restaurant Decan

Created with love by Blue Pixl media

X