Events

| PRAKTISCHE INFORMATIE
Het event is VOLZET. Hou onze sociale media in het oog of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe avonden.
- Locatie: restaurant decan
- Datum: woensdagavond 19 februari: Ontvangst tussen 18u30-19u; start menu 19u (stipt!)
- Prijs datum: 160 euro per persoon. ALLES Inbegrepen: aperitief, amuses, 5-gangenmenu en wijnen water en koffie/thee. (De waarde van de wijn op deze avond ligt boven de 400 euro!)
- Reserveer uw plaats via info@restaurantdecan.be met vermelding van uw naam, het aantal personen, gsmnummer en eventuele allergieën of allergenen.
- Een reservatieticket kost 50€ pp en geldt als finale bevestiging van uw inschrijving. Het resterende bedrag (110 euro pp) betaalt u ter plaatse. Uw reservatie is finaal na het ontvangen van de bevestigingsemail en de betaling van uw voorschot. Informatie hierover wordt u per mail bezorgd.
- Aantal plaatsen zijn beperkt.

| MENU Suisse Winemaker’s Dinner
Vegetarische hapjes (denk aan hopscheuten met witbier, broccolischeuten met sesam, krokante groentjes “a la grecque”, …)
–––
Carpaccio van coquilles | daikon | zuring | miso-citrusvinaigrette
–––
Gekonfijte zeebaars | schorseneer | compote van prei en pompoenpitten
–––
Entrecote BBQ | aardpeer | walnoot | gerookte raapjes
Pinot Noir Prestige – 2018
–––
Britsch (Swiss blue cheese) | selder | mango | vinaigrette vanille
Marsanne Ardesia – 2022
–––
Rabarber | platte kaas | sorbet bloedsinaas
Sparkling Räuschling
Dit event gaat door in het Engels en wordt mede begeleid door Sammy van Vinetiq en Evelien van restaurant decan. De totaalprijs van de avond is 160€ pp all-in (aperitief, gerechten, wijnen, water, koffie). Het reservatieticket bedraagt 50€ en kan via de email bevestigd worden. Het resterende bedrag betaalt u ter plaatse.

🍇Zwitserse cool climate aan het meer van Zürich
Wine by JET is een pure expressie van het terroir “am Zürichsee” en uitzonderlijke gastronomische klasse.
Het domein bevindt zich aan het meer van Zürich; een gedroomde locatie om cool climate wijnen te maken. Bovendien zijn de twee jonge wijnmakers Brian Serr en Jonas Ettlin enorme voorstanders van zo weinig mogelijk in te grijpen tijdens het gehele proces. De wijnen zijn puur, verfijnd en bekoren bijzonder.
Meer weten? Ontdek alvast het wijndomein hier.
Deze avond gaat door in het Engels en wordt mede begeleid door Sammy van Vinetiq en Evelien van restaurant decan.